به گزارش خبرنگار مهر، مسعود کاظم زاده پیش ازظهر چهارشنبه در هفتمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان خوزستان اظهار کرد: کارآفرینی موتور محرکه توسعه اقتصادی کشور است و مقوله های تولید ثروت و ارزش افزوده، توسعه فناوری نوین و ایجاد اشتغال مولد، دلیل توجه به کارآفرینی را دوچندان کرده است.
وی با بیان اینکه رشد و پیشرفت کشور و افزایش بهره وری و رفاه اجتماعی را در راستای توسعه کارآفرینی می توانیم شاهد باشیم، افزود: در شرایطی که بیکاری مهمترین معضل کشور است، توسعه کارآفرینی راهکار و نسخه شفابخشی است که می تواند در کاهش نرخ بیکاری تاثیر گذار باشد.
کاظم زاده با تاکید بر اینکه باید بسترهای لازم برای ایجاد کارآفرینی فراهم شود، گفت: برای تقویت کارآفرینی دولت می تواند نقشهای زیادی داشته باشد که یکی از این نقشها توسعه فرهنگ کارآفرینی است.
وی تصریح کرد: باید الگوهای برتر و متعالی در کشور بارز و شاخص شوند و نهضت همگانی در راستای گسترش فرهنگ کارآفرینی ایجاد و یک ضرورت ملی و حیاتی تلقی شود.
مدیر کل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تفاوتهای تعاریف کارآفرینی و اشتغال، اظهار کرد: کارآفرینی مترادف با اشتغال نیست بلکه این مقوله به دنبال ایجاد ثروت و ارزش افزوده است که یکی از مولفه های آن رسیدن به اشتغال را ایجاد می کند.
وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی با نوآوری زمینه ساز اشتغال است، گفت: به این مقوله باید اعتنای ویژه صورت گیرد و از کارافرینان حمایت شود.
کاظم زاده با اشاره به تحریمهای صورت گرفته توسط دشمنان علیه ملت ایران، اظهار کرد: اگرچه نظام سلطه با غرض ورزی دست به تحریمهای زیادی برای از بین بردن اقتصاد کشور زده اما موضوع تحریمها تازه نیست و ما دائما با این تحریمها مواجه بوده ایم.
وی با تاکید بر اینکه پیشرفتهای کنونی موید این بوده که تحریمها برای کشور فرصت بوده، افزود: کارآفرینان ما ثابت کردند که وابستگی به کشورهای تحریم کننده را مهار کردند و بازارهای جایگزین و زیرساختهای مناسب برای ادامه فعالیت و جبران تحریمها اندیشیده و به کار گرفته اند.
کاظم زاده تصریح کرد: رونق بخشیدن به اقتصاد ملی و بهبود فضای کسب و کار در سطح ملی و منطقه ای با تکیه بر علوم و متون جدید به منظور شکل گیری اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریمها وظیفه همگانی است.
نظر شما